~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Friday, August 31, 2012

Everything has change

Assalamualaikum/annyeong...


yah...everything has change since i know something..first aku dapat tau selama ni dia dingin dengan aku..n aku xpernah sedar sehinggalah ada someone bagi tau..patut la bila dia dah balik malaysia n on fb..dia berubah..terlebih peramah n dia ada buat status jiwang..xpernah lagi aku tengok dia cam tu..sal peramah tu someone bagi tahu yang dia memang peramah cuma dengan aku dia agak dingin..kenapa aku xpernah sedar? -sigh-


status jiwang dia "i can find million reason to forget u..but i cant find reason why i love u" erm kan best kalau status tu ditujukan tuk aku...LOL tapi xmungkin la..erm bertuahkan girl yang dapat his love..tapi xpe la..maybe his not for me..so i will try to move on..n i will never fall in love again..
hahaha...bodo je ><


n aku dapat tau something that make me hurt a day after i know the truth bout him..someone make my mom hurt >< aku betul2 benci when i see my mom hurt n cry..even she said she is okay but i dont believe it...bila aku ingat semua tu aku rasa cam nak nagis je n nak balik langkawi..nak syer ngan mama aku apa yang dia rasa..aku sedih sebab aku jaoh dari mama aku...  


yahhh stupid girl!! why you hurt my mom?? you make my mom cry!! i cant forgive you n please stay away from our family..dont ruin our happiness!!! jangan musnahkan kebahagiaan orang lain demi kebahagiaan kau!! ingat tu!!


Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Sunday, August 5, 2012

New Life

Assalamualaikum/annyeong..



yeahhhh....aku da start new life at UniKL MICET....
cam xcaya je da 2 minggu aku kat sini..
tapi sepanjang tu macam2 da aku lalui..
ada suka n duka..
tapi yang paling best nya sejak msr(minggu silaturrahim) aku da berubah menjadi someone better...
rasa malu tu da kurang n rasa lebih berkeyakinan..
cuma tula..setiap hari masa nak buka puasa mesti rasa cam nak nangis n nak balik..
rindu gila kat parents aku :/
ohya...aku de jumpa ramai member..
1st member yang aku kenal nad n sofiyah...
nad tu jiran sebelah bilik..hehhe
n aku kenal sofiyah dari nad sebab dia orang satu kelas..
xtau cam na kita orang bertiga jadi rapat n cam da lama kenal sedangkan xsampai seminggu pon kita orang kenal..
keajaiban sebab aku jenis orang yang susah nak kawan ngan orang yang baru jumpa..
member laen pon pelik tengok kita orang rapat macam da kenal lama..
ohya...aku rapat ngan classmate aku..nina n cera..
dia orang la member 1st yang aku baik lam class..
classmate aku sume sporting glerr..
nad...sofiyah...nina...syila n nisah(dax sabah)
kita orang sume minat korea..
glerr weh bila cita sal korea neyh..

xsabarnya nak habis 1 sem (nak stay kt luar)


xtau nak tulis pe lagi -,-


Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Tuesday, July 10, 2012

Kebenaran

Assalamulaikum/annyeong...




malam ni baru aku tahu kebenaran..rupa2nya dia xde niat nak reply mesej tu sebab dia nak aku lupakan dia...dia kata pb cam dia xlayak di sayangi..n dia nak pe2 yang pena berlaku biar tiggal kenangan..he already leave me! ya allah..sakitnya...sakitnya bila orang yang aku sayang tiggalkan aku..aku xmampu..xmampu nak halang air mata ni dari mengalir..terlalu sakit untuk aku ingat sume ne..kalau la aku tau aku akan kehilangan dia bila aku confess...sampai mati aku xkan confess...aku xsangup kehilangan dia..tapi sekarang sume nye da musnah...kebahgaiaan aku da musnah..impian aku da hancur...hati aku..xpayah cakap la..kenapa akurasa sangat terluka berbanding masa mir leave me? maybe sebab aku terlalu sayangkan dia..ya allah..sebelum ni aku kata aku akan redha walau apa keputusan dia..tapi napa  sekarang aku xmampu?? aku sangup bunuh rasa  sayang ni asalkan dia xtinggalkan ku..aku xkisah wlau dia juz jadi kawan aku..aku betul2 xnak kehilangan dia..walaupun aku xpena tengok wajah dia..xpena jumpa dia..tapi aku ikhlas sayangkan dia...
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Aku Menyesal

Assalamualaikum/ annyeong...


menyesal aku confess  kat dia...kalau la aku tahu yang ia sangat menyakitkan..xmungkin aku akan confess...n aku buat something stupid..aku kata confession tu is a dare from someone..actually aku takut dia makin jauh dari aku..n aku tengok kat status dy..dy kata dy stress..aku xnak dy stress sebab tu aku kata its juz a dare...n aku xsangka really mad at me..n dy kata aku permainkan dia..sedihnya... xpernah aku berniat nak permainkan dia...aku ingatkan bila aku buat macam tu dia akan fikir confession tu satu graun n dy akan be my friend semula..xsangka dy makin jauh dari aku...aku sayang dia..!! tapi aku xlayak tuh dia...ermm di saat aku gi melaka aku akan cuba lupakan dy..insyallah...ermm

Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Wednesday, June 20, 2012

I Know Your Secret xD

Assalamualaikum/annyeong...



Hoho...
aku baru dapat tahu sal "secret" tu
dia pernah bagi tahu aku yang dia sayang aku as friend,ex-gf n secret
curious gilerr pe secret tu n semalam someone told me bout the secret
secret tu mean he love me coz juz only me can open his heart n im his first love in fb :)
woahhh!! cayalah! terkejut gilerr coz dy xpernah bagi tahu aku 
ohya..semalam someone tuh bagi tahu yang dy always stalk my wall since we rs till now(maybe)
n something yang buat aku ketawa sorang2 ish dy n our saeng akan kutuk lelaki yang post at my wall
kelakar glerr bila aku tahu dy orang buat macam tu
jelezz juga mamat neyh
opssss....bila fikir2 balik aku pun selalu buat macam tu
aku always stalk his wall n kutuk perempuan yang post kat wall dy
jelezz glerrr wehh ><
n satu lagi dy xpernah call anyone sweetheart
yang tu aku perasan da lama
sebab all his gf he will call darling..etc
n aku xpernah call anyone my prince except him 
thats juz for him
aku rindu dy r :/
dy PB..ingatkan juz in fb je
but in real pun dy PB
sedey glerr bila tau yang dy juz permaenkan hati perempuan
tau la muka dy tuh handsome
tapi jangan la permaenkan hati perempuan :/
n satu berita yang mengejutkan aku
dy masuk islam!! alhamdulillah coz allah buka hati dy tuk terima islam :)
patut la dy bagi tahu kat aku nama melayu dy
rupa2nye tu nama islam dy :)

oppsss!! aku pernah kata xnak cita sal cinta..tapi terlebih excited lak..hehhe

always take care n smile kay 
saranghae korang!!







Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Wednesday, June 13, 2012

Confuse

Assalamualaikum/ annyeong..


aku betul2 xtahu nak gi mana...aku dah berhenti study kat form 6...xbest, membosankan je study kat sana..oh ya..lupa nak gtw...aku g interview yang unikl nye...aku dapat course bioproses..aku teringin sangat nak g..tapi my dad cam xconfident je ngan aku...ermmm :/ sedih kot..aku harap sangat aku dapat g study kat melaka ^^

Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Saturday, April 7, 2012

NEW!!

Assalamualaikum/annyeong..


hari ney  aq dapat motor baru...!!! -lari keliling rumah-
ishhh..cam poyo je...saja je nak bagi korang jealous -winkwink-
n hari ney jugak aq bawak balik kucing...
comeiii glerrr tapi cian badan dy luka :(
aq nak panggil princess tapi adk2 aq sibok bg nama comei..
-pout-


stop sal cita tuh...
actually aq miss mir so much..
aq dah xtext him coz xnak dy rasa terganggu..
n maybe aq boleh lupakn dy -boleh ke?-
semalam aq chat ngan rp LJoe ..
oppa gtw aq yang mir cte sal dy..aq n lizzy
sume admin tw..
mak aiiii...malu glerrr kot
nasib aq da tukar rp -fuh-
Ljoe oppa gtw aq..
mir is funny n lways mke joke..
n dy jgk jenis calm..
lepas aq dengar cite oppa..
terus bertambah2 rindu aq kat dy..
aq tahan diri aq dari text him..
ya allah..sampai bila la aq ley bertahan?
aq kesiankn lizzy sma..
dy still love mir -sigh-
aq sentiasa berdoa..
xley gtw la..its secret..hehhe

btw aq hrp mir will onl his acc n talk wif me
or he will text me ^^


ok la
chow lu
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI