~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Sunday, September 25, 2011

~ CINTA ~

Assalamualaikum / annyeong blogger. . . ^_____^


LOVE / CINTA . . . pew  mkna  nyew cinta. . .??  










aq pernah baca satu kata2. . .  lebih kurang macam ni la. . 'cinta tak perlu diucapkan dengan kata2'. . . betul kew . . .?? dah tu macam mana kita nak tau samada seseorang tu cintakan kita or tak. . . 

 maybe dari cara layanan dia . . . pandangan dia. . . gerak geri dia. . . ntah la. . .aq pun tak tau. . .  aq   bukannya arif sangat bab cintan cintun ni. . . tapi kan. . . dengan sendirinya korang akan perasaan perubahan    demi perubahan. . .  mesti punya. . . !! coz aq pun macam tu gak. .. hehe


aq selalu mengelak dari orang2 macam ne. . . coz aq takut dikecewakan lagi. . .  huhu. . . tapi. . . sampai bila aq nak mengelak. .?? sampai bila. . . ??  suatu hari aq akan jatuh cinta gak. . .  kan. .?? kan. . ?? tapi kan. .. aq harap sangat yang aq akan jatuh cinta dengan orang yang Allah takdirkan utk aq. . . 


actually aq mudah jatuh cinta. . . hehe. . . sekarang ne aq tengah lawan dengan feeling aq. . . aq tak nak dengan mudahnya aq cintakan dia. . . aq nak tengok sampai bila dia akan tunggu aq . .  lagipun. . . aq tak sure samada feeling dia kat aq cinta or sebaliknya. . . 



0k lah. . .
 ch0w lu . . .

take care and always smile. . . ^______^

paipai *waves*

Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Saturday, September 24, 2011

~ reas0n ~




Assalamualaikum / annyeong . . . .






 ehem . . . ehem. . . .1. . .2. . .3. . .test suara dulu. . . hehehe
 hope korang sihat n happy yew . . . ^______^




eh. . . betul pe ' everything happens for a reason '
xblh di nafikan lagi . . .
di sebalik semua tu ada hikmahnya. . .
so. . .
jangan la mengeluh bila ada masalah yang menimpa. . .
ingat tu. . . !!
dah macam iklan pun ada . . . hehe




Allah bagi dugaan c0z DIA tau kita mampu hadapinya. . .
jangan mudah berputus asa. . .
tabahlah dalam menghadapi dugaan yang di beri.  . .
c0z kita kuat bila kita sentiasa ingat Allah. . .
















eh. . . eh. . .
dah lewat la. . .
princess ch0w dulu. . .
nytezzz . . .




paipai *waves*












Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Wednesday, September 21, 2011

SPM

Assalamualaikum / annyeong. . . 


SPM...!! SPM. . .!! rasa cam mimpi je yang princess dah 17 tahun . . .princess rasa princess ni still budak2. . .hehe. . . adoiii. . . princess dah ready ke. .?? rasanya tak berapa ready k0t. . . maybe princess xsempat nk update blog coz busy dengan sek. . tuisyen . .n  study gr0up . . . hope korang understand my situation. . . ^______^




geng study princess ada 5 orang. . . s0metimes maybe akan lebih. . . princess dah minta kawan2 princess yang pandai subject2 tertentu tuk ajar princess. . . 




ADD MATH/MATH~ Fatimah/bielah
BIO~Izzati
KIMIA~pika
SEJARAH~ aq la k0t
FIZIK~ ?
BI~ Teacher
BM~ stdy sendiri
PI~ discuss n d0 m0re exercise wif my gr0up




tol0ng . . !! t0l0ng . . . !!!
sapa nak ajar fizik . . . .??
dah la subject yang princess paling lemah. . . =,=
es0k princess akan cari sapa yang sudi ajar princess . . .
hehehe . . .






0k lah. ..  .
princess ch0w dulu. . .
dah lewat. . . 
n time t0 sleep . . .
Zzzzzzzz. . .






take care n always smile . . . . ^______^
paipai  *waves*




Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Saturday, September 17, 2011

~ PembER! sEmanGAt ~


Assalamualaikum/annyeong


Hari  demi  hari princess lalui semua ini dengan tabah n  berani.. princess xnak jadi orang yg lemah hanya di sebabkan masalah yg princess hadapi sekarang . . .princess xboleh putus asa macam tu aje. . .princess kena tabahkan hati princess untuk masa depan princess. . . untuk family princess. . .princess xnak dia orang kecewa dengan princess. . . 

Princess rasa bertuah sangat coz ada family yg memahami princess. . . n princess ada family dalam fb. . . wlaupun princess juz kenal dia orang dalam fb. . . tapi dia orang sentiasa bagi semangat kat princess. . . princess sayang dia orang macam princess sayang family princess . . .

Hope sangat suatu hari princess dapat jumpa dia orang . . .face to face..itulah antara impian princess . . .princess nk jumpa orang yang sentiasa bagi semangat kat princess. . . sentiasa ada di saat princess perlukan dia orang. . . n dia orang lah yang menceriakan hidup princess. . . 

Mak angkat princess stay at Filipina. . . charm ilagan..nice name rite. . . ? ? dia r antara orang yg princess sayang..mom princess ney baik sangat n always advice me n she always beside me when I need her. . .0ne day I will find her and I want to hug n kiss her. . .

Ney group princess. . . ss401..kite 0rang namakan  ss401 bc0z it’s mean super sister 4 in 1..group ney r yg sentiasa menceriakan princess. . . kak khaifa ida..dia stay at alor star n sentiasa ada di samping princess . . . honey . . . sekarang dia stay at korea wif her  family . . . actually dia from Switzerland . . . kakak princess yg sorang lagi ialah hyori. . . dy stay at korea gak..dia orang r kakak2 yg paling princess sayang coz princess xada kakak. . . LOVE OUR SS401 SOoooo MUCH . . .! !

Kak bell. . . walaup0wn princess kenal dia dalam fb . . . tapi dia baik sangat…dia sentiasa ada di samping princess . . . princess sayang kak bell . . . ! !  akak . . . tunggu yew..someday adk akan g jumpa akak . . . wait for me . . . ! !

Hurmm. . . lau nak sebut sume sampai es0k p0n xhabis c0z terlalu ramai yg ambil berat sal princess. . .walaupon nama korang xdisebut. . .  princess nak korang tau yg princess sayang korang. . . SARANGHAE all. . . ! ! !  princess  xkan pernah lupakan korang . . .  h0pe  k0rang xakan lupekan princess . . .
btw . . . thanks yew coz sudi baca entry princess yg membosankan tapi ia amat bermakna bagi princess . . . thnkss sangat2 . . . sayang korang . . . ^_____^







Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Saturday, September 10, 2011

~ SENSITIVE ~

Assalamualaikum / annye0ng. . . .


tak tau r nape sekarang ney princess sensitive sangat . . . . mudah sangat terasa dengan  benda2 yg xms0k akal . . . .  princess xboleh bila orang tengking2 princess . . . . sentiasa cari salah princess . . . .  hati princess ney mudah tersentuh. . . . tapi amat mustahil utk princess nangis depan dia 0rang. . . . . walaup0wn princess terasa sangat2. . . . princess akn cuba tahan air mata princess daripada mengalir . . . . princess xsuka bila 0rang teng0k princess menangis. . . . . princess malu. . . . 


mungkin sifat ney hadir di sebabkan princess selalu pendam apa yg princess rasa. . . .  sakit sangat  bila memendam apa yg princess ase. . . . sebab nk jaga hati 0rang. . . . hati princess yg sakit. . . . tapi xpew. . . . princess xmenyesal . . . . princess rasa happy dapat buat 0rang yg princess sayang bahagia. . . . biar lah princess yg terluka. . . . princess xkisah. . . . cuma kadang2 susah nak kawal perasaan sensitive ney. . . .  


muka princess. . . . muka princess jew y princess xb0leh kawal bila princess terasa. . .n bila ada pr0b. . . . ha. . . nanti keluar la muncung sedepa. . . BFF princess da tahu bila princess ada pr0b r x. . . teng0k jew muka princess. . . hahah. . . tapi princess xkan cite kat dia 0rang. . . .muka princess. . .c0nf0rm h0d0h kan . . ? ? ? malu nya. . . . hahah. . .


0pssss. . . . apa yg aq mengarut ney. . .?? ad0iiii. . .  =,=
s0rry lah k0rang lau princess dah buat k0rang rasa b0san. . .
maaf yew . . .   ^____^
nytezzzz . . . .

princess ch0w lu. . . .

paipai * waves*



Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI