~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Tuesday, July 10, 2012

Kebenaran

Assalamulaikum/annyeong...




malam ni baru aku tahu kebenaran..rupa2nya dia xde niat nak reply mesej tu sebab dia nak aku lupakan dia...dia kata pb cam dia xlayak di sayangi..n dia nak pe2 yang pena berlaku biar tiggal kenangan..he already leave me! ya allah..sakitnya...sakitnya bila orang yang aku sayang tiggalkan aku..aku xmampu..xmampu nak halang air mata ni dari mengalir..terlalu sakit untuk aku ingat sume ne..kalau la aku tau aku akan kehilangan dia bila aku confess...sampai mati aku xkan confess...aku xsangup kehilangan dia..tapi sekarang sume nye da musnah...kebahgaiaan aku da musnah..impian aku da hancur...hati aku..xpayah cakap la..kenapa akurasa sangat terluka berbanding masa mir leave me? maybe sebab aku terlalu sayangkan dia..ya allah..sebelum ni aku kata aku akan redha walau apa keputusan dia..tapi napa  sekarang aku xmampu?? aku sangup bunuh rasa  sayang ni asalkan dia xtinggalkan ku..aku xkisah wlau dia juz jadi kawan aku..aku betul2 xnak kehilangan dia..walaupun aku xpena tengok wajah dia..xpena jumpa dia..tapi aku ikhlas sayangkan dia...
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Aku Menyesal

Assalamualaikum/ annyeong...


menyesal aku confess  kat dia...kalau la aku tahu yang ia sangat menyakitkan..xmungkin aku akan confess...n aku buat something stupid..aku kata confession tu is a dare from someone..actually aku takut dia makin jauh dari aku..n aku tengok kat status dy..dy kata dy stress..aku xnak dy stress sebab tu aku kata its juz a dare...n aku xsangka really mad at me..n dy kata aku permainkan dia..sedihnya... xpernah aku berniat nak permainkan dia...aku ingatkan bila aku buat macam tu dia akan fikir confession tu satu graun n dy akan be my friend semula..xsangka dy makin jauh dari aku...aku sayang dia..!! tapi aku xlayak tuh dia...ermm di saat aku gi melaka aku akan cuba lupakan dy..insyallah...ermm

Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI