~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Wednesday, June 20, 2012

I Know Your Secret xD

Assalamualaikum/annyeong...



Hoho...
aku baru dapat tahu sal "secret" tu
dia pernah bagi tahu aku yang dia sayang aku as friend,ex-gf n secret
curious gilerr pe secret tu n semalam someone told me bout the secret
secret tu mean he love me coz juz only me can open his heart n im his first love in fb :)
woahhh!! cayalah! terkejut gilerr coz dy xpernah bagi tahu aku 
ohya..semalam someone tuh bagi tahu yang dy always stalk my wall since we rs till now(maybe)
n something yang buat aku ketawa sorang2 ish dy n our saeng akan kutuk lelaki yang post at my wall
kelakar glerr bila aku tahu dy orang buat macam tu
jelezz juga mamat neyh
opssss....bila fikir2 balik aku pun selalu buat macam tu
aku always stalk his wall n kutuk perempuan yang post kat wall dy
jelezz glerrr wehh ><
n satu lagi dy xpernah call anyone sweetheart
yang tu aku perasan da lama
sebab all his gf he will call darling..etc
n aku xpernah call anyone my prince except him 
thats juz for him
aku rindu dy r :/
dy PB..ingatkan juz in fb je
but in real pun dy PB
sedey glerr bila tau yang dy juz permaenkan hati perempuan
tau la muka dy tuh handsome
tapi jangan la permaenkan hati perempuan :/
n satu berita yang mengejutkan aku
dy masuk islam!! alhamdulillah coz allah buka hati dy tuk terima islam :)
patut la dy bagi tahu kat aku nama melayu dy
rupa2nye tu nama islam dy :)

oppsss!! aku pernah kata xnak cita sal cinta..tapi terlebih excited lak..hehhe

always take care n smile kay 
saranghae korang!!







Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI