~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Friday, August 31, 2012

Everything has change

Assalamualaikum/annyeong...


yah...everything has change since i know something..first aku dapat tau selama ni dia dingin dengan aku..n aku xpernah sedar sehinggalah ada someone bagi tau..patut la bila dia dah balik malaysia n on fb..dia berubah..terlebih peramah n dia ada buat status jiwang..xpernah lagi aku tengok dia cam tu..sal peramah tu someone bagi tahu yang dia memang peramah cuma dengan aku dia agak dingin..kenapa aku xpernah sedar? -sigh-


status jiwang dia "i can find million reason to forget u..but i cant find reason why i love u" erm kan best kalau status tu ditujukan tuk aku...LOL tapi xmungkin la..erm bertuahkan girl yang dapat his love..tapi xpe la..maybe his not for me..so i will try to move on..n i will never fall in love again..
hahaha...bodo je ><


n aku dapat tau something that make me hurt a day after i know the truth bout him..someone make my mom hurt >< aku betul2 benci when i see my mom hurt n cry..even she said she is okay but i dont believe it...bila aku ingat semua tu aku rasa cam nak nagis je n nak balik langkawi..nak syer ngan mama aku apa yang dia rasa..aku sedih sebab aku jaoh dari mama aku...  


yahhh stupid girl!! why you hurt my mom?? you make my mom cry!! i cant forgive you n please stay away from our family..dont ruin our happiness!!! jangan musnahkan kebahagiaan orang lain demi kebahagiaan kau!! ingat tu!!


Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

Sunday, August 5, 2012

New Life

Assalamualaikum/annyeong..



yeahhhh....aku da start new life at UniKL MICET....
cam xcaya je da 2 minggu aku kat sini..
tapi sepanjang tu macam2 da aku lalui..
ada suka n duka..
tapi yang paling best nya sejak msr(minggu silaturrahim) aku da berubah menjadi someone better...
rasa malu tu da kurang n rasa lebih berkeyakinan..
cuma tula..setiap hari masa nak buka puasa mesti rasa cam nak nangis n nak balik..
rindu gila kat parents aku :/
ohya...aku de jumpa ramai member..
1st member yang aku kenal nad n sofiyah...
nad tu jiran sebelah bilik..hehhe
n aku kenal sofiyah dari nad sebab dia orang satu kelas..
xtau cam na kita orang bertiga jadi rapat n cam da lama kenal sedangkan xsampai seminggu pon kita orang kenal..
keajaiban sebab aku jenis orang yang susah nak kawan ngan orang yang baru jumpa..
member laen pon pelik tengok kita orang rapat macam da kenal lama..
ohya...aku rapat ngan classmate aku..nina n cera..
dia orang la member 1st yang aku baik lam class..
classmate aku sume sporting glerr..
nad...sofiyah...nina...syila n nisah(dax sabah)
kita orang sume minat korea..
glerr weh bila cita sal korea neyh..

xsabarnya nak habis 1 sem (nak stay kt luar)


xtau nak tulis pe lagi -,-


Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI