~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Saturday, October 1, 2011

~ DEAC ~

Assalamualaikum/ Annye0ng. . . 




 aq baru je deac acc fb aq. . . berat hati nak tinggal semua tu. . . tapi aq nak uji someone tu. . .  betul ke dia sayang aq macam yang dia selalu ucap. .  satu je aq xfaham. . .kenapa dia selalu like or post link kat someone tu. . .??




 yang terbaru aq tengok. . .  dia post lagu 'KEHILANGANMU BERAT BAGIKU' . . . hurmm. . . aq salah faham ke. . ?? kita orang pun dah jarang2 mcj. . .  n sampai sekarang aq xluahkn apa yang aku rasa. . .   actually aq pun xtau apa yang aku rasa. . .   aq xnak kecewa. . .  sebab tu aq lebih berhati2. . . hurmm. . .




 aq rasakan. . . tak sampai sejam aq deac. . . hehe. . . aq da rindu fb aq. . . .  waaaaa. . . . nk 0nline.... !!
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI