~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Tuesday, October 11, 2011

~ I'm n0t PerFeCt ~

 


setiap manusia xperfect. .  . macam tu juga aq. . .  s0 janganlah kita rasa yang diri kita tu perfect. . . tak pernah buat salah. . . rasa diri tu betul. . . mana boleh macam tu. . . korang kena fikir. .. setiap manusia ada kelemahan dan kekurangan. . . so terima lah dengan redha. . .




jangan sebab korang rasa korang perfect. . . korang xboleh terima kelemahan orang lain. . . kalau korang nak tau. .. korang pun ada kelemahan. . . tapi kenapa orang lain boleh terima kelemahan n kelebihan korang. . . tapi korang xboleh. . . ??






actually aq bukan nak cerita sal ni. . . aq juz nak luahkan apa yang aku rasa. . .   kenapa tak ada yang faham aq. . ??  satu je yang aq xsuka. . . orang maki2 aq. . . aq boleh bersabar. . tapi sampai bila. .?? sekarang aq rasa yang aq bukan lagi izzati yang dulu. . .  aq xnak jadi macam ni. . . tapi sikap orang di sekeliling aq yang buat aq jadi macam ni. . . aq xtuduh sapa2. . . semua tu salah aq juga kan. . ? kalau aq buat xtau je. . mesti aq xjadi macam ni. . .




hurmm. . .  hati aq dah  banyak kali terluka. . . *bukan sal cintan cintun k*   
pernah suatu ketika aq putus asa. . .
putus asa dengan semua ni. . .
tapi aq still ada Allah. . . parents aq. . .friend. .
n family2 angkat aq dalam fb. . .
dia orang lah yang bagi semangat kat aq. . .
thankss for everything. . .




'menangislah kerana air mata itu dapat meluahkan segala rasa yang tak dapat di ucapkan dengan kata2'


bt0ll kn.. .??  tapi aq malu. . malu untuk menitiskan air mata di hadapan orang lain. . . sebab itulah aq suka memendam apa yang aq rasa. . . tapi sekarang. . . mudahnya air mata ini mengalir. . . aq rasa aq xmampu lagi. . orang yang sepatutnya sentiasa disisi aq. . kini memaki aq. . . aq xfaham kenapa sejak kecil aq xboleh rapat dengan dia *adk*




hubungan kami semakin hari semakin renggang. . . sekarang. . sejak aq bergaduh dengan dia. . dia selalu maki2 aq. . . n aq lebih suka berkurung dalam bilik coz aq xboleh tengok muka dia. . .
Ya Allah. . . tabahkan lah hati aq  dan semoga kita orang akan berbaik semula...  amin
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI