~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Sunday, September 25, 2011

~ CINTA ~

Assalamualaikum / annyeong blogger. . . ^_____^


LOVE / CINTA . . . pew  mkna  nyew cinta. . .??  










aq pernah baca satu kata2. . .  lebih kurang macam ni la. . 'cinta tak perlu diucapkan dengan kata2'. . . betul kew . . .?? dah tu macam mana kita nak tau samada seseorang tu cintakan kita or tak. . . 

 maybe dari cara layanan dia . . . pandangan dia. . . gerak geri dia. . . ntah la. . .aq pun tak tau. . .  aq   bukannya arif sangat bab cintan cintun ni. . . tapi kan. . . dengan sendirinya korang akan perasaan perubahan    demi perubahan. . .  mesti punya. . . !! coz aq pun macam tu gak. .. hehe


aq selalu mengelak dari orang2 macam ne. . . coz aq takut dikecewakan lagi. . .  huhu. . . tapi. . . sampai bila aq nak mengelak. .?? sampai bila. . . ??  suatu hari aq akan jatuh cinta gak. . .  kan. .?? kan. . ?? tapi kan. .. aq harap sangat yang aq akan jatuh cinta dengan orang yang Allah takdirkan utk aq. . . 


actually aq mudah jatuh cinta. . . hehe. . . sekarang ne aq tengah lawan dengan feeling aq. . . aq tak nak dengan mudahnya aq cintakan dia. . . aq nak tengok sampai bila dia akan tunggu aq . .  lagipun. . . aq tak sure samada feeling dia kat aq cinta or sebaliknya. . . 



0k lah. . .
 ch0w lu . . .

take care and always smile. . . ^______^

paipai *waves*

Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI