~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Saturday, September 17, 2011

~ PembER! sEmanGAt ~


Assalamualaikum/annyeong


Hari  demi  hari princess lalui semua ini dengan tabah n  berani.. princess xnak jadi orang yg lemah hanya di sebabkan masalah yg princess hadapi sekarang . . .princess xboleh putus asa macam tu aje. . .princess kena tabahkan hati princess untuk masa depan princess. . . untuk family princess. . .princess xnak dia orang kecewa dengan princess. . . 

Princess rasa bertuah sangat coz ada family yg memahami princess. . . n princess ada family dalam fb. . . wlaupun princess juz kenal dia orang dalam fb. . . tapi dia orang sentiasa bagi semangat kat princess. . . princess sayang dia orang macam princess sayang family princess . . .

Hope sangat suatu hari princess dapat jumpa dia orang . . .face to face..itulah antara impian princess . . .princess nk jumpa orang yang sentiasa bagi semangat kat princess. . . sentiasa ada di saat princess perlukan dia orang. . . n dia orang lah yang menceriakan hidup princess. . . 

Mak angkat princess stay at Filipina. . . charm ilagan..nice name rite. . . ? ? dia r antara orang yg princess sayang..mom princess ney baik sangat n always advice me n she always beside me when I need her. . .0ne day I will find her and I want to hug n kiss her. . .

Ney group princess. . . ss401..kite 0rang namakan  ss401 bc0z it’s mean super sister 4 in 1..group ney r yg sentiasa menceriakan princess. . . kak khaifa ida..dia stay at alor star n sentiasa ada di samping princess . . . honey . . . sekarang dia stay at korea wif her  family . . . actually dia from Switzerland . . . kakak princess yg sorang lagi ialah hyori. . . dy stay at korea gak..dia orang r kakak2 yg paling princess sayang coz princess xada kakak. . . LOVE OUR SS401 SOoooo MUCH . . .! !

Kak bell. . . walaup0wn princess kenal dia dalam fb . . . tapi dia baik sangat…dia sentiasa ada di samping princess . . . princess sayang kak bell . . . ! !  akak . . . tunggu yew..someday adk akan g jumpa akak . . . wait for me . . . ! !

Hurmm. . . lau nak sebut sume sampai es0k p0n xhabis c0z terlalu ramai yg ambil berat sal princess. . .walaupon nama korang xdisebut. . .  princess nak korang tau yg princess sayang korang. . . SARANGHAE all. . . ! ! !  princess  xkan pernah lupakan korang . . .  h0pe  k0rang xakan lupekan princess . . .
btw . . . thanks yew coz sudi baca entry princess yg membosankan tapi ia amat bermakna bagi princess . . . thnkss sangat2 . . . sayang korang . . . ^_____^







Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI