~ N.I.J ~

My photo
Annyeong xD Korang ley call aq N.I.J..18 y.0 ^^ aq neyh sensitive sikit..n always act cool..hhee

Member

Thursday, November 3, 2011

~ SPM 14 nov 2011 n C!TA2 ~

Assalamualaikum / annyeong...



sorry guys coz da lame xbuat entry baru. . .
ni entry last utk bulan ni. . .
coz bulan ni aq busy dengan SPM. . .






xsangka ye aq dah 17 tahun. . .
rasa macam budak2 lagi. . .
perangai still macam kanak2 rebina. . . hehe
bila la aq nak matang ni. . ??






pejam celik. . . pejam celik. . .
lagi berapa hari lagi nak exam. . .
rasa gementar sangat2. . .
dah ready ke. . ??
rasa nya dah kot. . . > <









hope sangat aq boleh jawab. . .
 n dapat resuly y cemerlang dalam SPM. . .
amin. .






rasa  nya aq dah tau nak jadi apa nanti. . .
lau boleh aq nak jadi cikgu tadika. . .
best kan layan kanak2. . .
tengok ragam dia orang. . .
n di samping tu aq still nak jadi fotografer. . .
impian aq tu. . . !!!









Hope sangat aq dapat ajar kanak2 tadika nanti. . .
n lau boleh. . .
suatu hari aq nak buka tadika. . .
n 1 lagi impian aq. . .
aq nak buka cafe yang aq impikan. . .
*doakan erk*









pew2 pown. . .
aq chow dulu. . .
korang doakan aq yew. . .
n maafkan aq kalau aq de terkasar bahasa or tulis apa2 y mnykitkan hati. . .
MINTA MAAF sangat2. . .









paipai *wave *
Smile. Let everyone know that today you’re a lot stronger than you were yesterday

0 pEng0mEN tErba!K:

COPYRIGHT@ ALL RIGHT RESERVE BY PRINCESS IZZATI